Megjelent a Vendégszektor ötödik száma!

By
Updated: marec 27, 2019

Megjelent a Vendégszektor fanzine legújabb száma! A negyedévente publikált kiadvány ötödik számában a címlapon feltüntetteken túl olvasható még egy interjú az RBD-vel (Nehéz időszak Székesfehérvárott címmel), valamint a Futballbörze (Sálerdő) főszervezőjével és az újpesti UVU röplabda csoporttal, továbbá egy képes beszámoló a legutóbbi derbiről. A nemzetközi szekcióból a Lokomotiv Moszkva (LOKO_PROPAGANDA fanzine főszerkesztőjével) és a Betis (United Family) interjúkon túl olvasható egy írás az Ascoli szurkolói életéről, valamint érdekességként egy orosz fanatikus (CSZKA Moszkva) története, aki évtizedek óta megszállott gyűjtője a szurkolói fanzineknek.

„…A nehézségek ellenére a magyar táborok már sokszor megmutatták, mire képesek helyi vagy országos szinten, de mégis hiányérzete van az embernek, mert áttörés helyett mindig visszahuppanunk a jelenlegi sekélyes valóságba. Én bízom magunkban, bízom a régi generációban, de annál inkább az újban, abban, hogy érzi mindenki a súlyt, a felelősséget, és megpróbálunk kilépni az önmagunknak létrehozott árnyékból. A fény ott van az alagút végén, csak tennünk kell a dolgunkat külön és együtt, mint tettük azt 2016-ban a francia Eb-n, vagy ahogy most hangolódunk a nagyszombati túrára. Meg kell ragadni azt a pislákoló lángot és kimenni a lelátóra, szívből, szenvedélyből, mert muszáj, mert megéltünk egy aranykort és van lehetőség egy újra. Optimista vagyok. Olyan nincs, hogy szar minden. Nem lehet szar minden! Már nem lesz olyan mint régen, de attól, hogy a múlton és a jelenen kesergünk, nem lesz fényesebb a magyar lelátó jövője. Azt se hittük, hogy lesz újra szurkolói újságunk és tessék, már az ötödik számot tartjuk a kezünkben. Szóval nem feladni, harcolni!” (Előszó, részlet)

A Vendégszektor V. számának előszavában annak a Hancsicsák Tibornak a gondolatait olvashatjátok, aki többek között a Szívtiprók Ultras Debrecen 1994-2014 c. könyv történetét is papírra vetette.

Továbbra is várjuk a véleményeteket, észrevételeiteket a magazinnal kapcsolatban!

Beszerezhető:

Budapest:
Ziccer – TrollFoci Sport Pubban
The Casual Budapest

Dunaújváros:
Szöglet Sport Bár

Győr:
Mandula Söröző

Veszprém:
GRUND – A Sport Bár

Várjuk más városok olyan helyeinek jelentkezését, ahol tudnának segíteni a terjesztésben! Köszönjük!

Online megrendelés, postai küldés: vendegszektor.com