Horvátországban és Martfűn remekeltek a Seishin Karate Klub versenyzői

By
Updated: február 25, 2019

Február utolsó hétvégéjén hatodik alkalommal indult útnak a Seishin Karate Klub egyik különítménye Horvátországba a Samobor Kupa elnevezésű nemzetközi tornára.

A csapatot Hupian Kristína vezette, Cserepes Zoltán edzőként tevékenykedett. A versenyen 3 ország (Horvátország, Magyarország, Szlovákia) 120 versenyzője vett részt. A Seishin Karate Klubot 6 versenyző képviselte, ebből 5 kratékának sikerült dobogóra állnia.
Eredmények:
II. helyezettek: Pulay Atilla, Kurcsík Márk (Keszegfalva), Bíró Bendegúz (Dunaszerdahely), Nagy János (Nemesócsa)
III. helyezett: Oláh Lilla (Ekecs)
Legjobb 8.-ban végzett Nagy Kristóf (Nemecsócsa)

A Seishin Karate Klub másik fele Martfűn a VI. Victory Gálán vett részt. A versenyre közel 140 nevezés érkezett formagyakorlatban, és küzdelemben.

A Seishin 2 versenyzővel, és négy bíróval képviselte magát az eseményen. Markovics János a verseny főbírájaként, Markovics Ádám, és Trenčík Nikolas pedig szintén bíróként tevékenykedtek. Az ünnepélyes megnyitó után Jakab Adrienn (Keszegfalva) kezdett, aki a jó küzdelem ellenére, sajnos nem tudott győzni. Még sérült volt az előző heti vizsga miatt, de kiválóan helytállt. Ezután bíróként segítette a verseny lebonyolítását. Markovics Áron (Keszegfalva) idén váltott kategóriát, és első serdülő versenyén kiválóan helyt állt. Jakab Adrienn a 2., Markovics Áron a 3. helyen végzett. Kiváló tapasztalat volt a Szlovák bajnokság előtt ami március 23-án lesz Dunaszerdahelyen, ahová közel 300 versenyzőt várnak.