Három bősi versenyző remekelt a Cage Fighting MMA gálán

By
Updated: marec 28, 2019

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a Cage Fighting Slovakia 6 elnevezésű MMA gála. A szervezők változtattak, az eddig jól bevált Komáromi helyszínt lecserélték az érsekújvári Millennium sportcsarnokra, amely jó húzásnak bizonyult, mert telt ház előtt léphettek ketrecbe a harcosok.

A Bősi Kempo MMA & BJJ Klub három ifjú titánja mutatta meg tehetségét az est folyamán. Elsőként a 16 éves Cseh Dominik hozta a kötelező győzelmet. Első MMA meccse ellenére magabiztosan és megfontoltan küzdött. A gongszó végén egyhangú pontozással a Bősi harcos kezét emelték a magasba.

Ezután következett a torna legfiatalabb harcosa, a mindössze 15 esztendős Paksi Sztár Kevin, a tőle 6 évvel idősebb birkózó múlttal rendelkező komáromi versenyző ellen kellett debütálnia. A szinte hazai közönség előtt versenyző komáromi harcos kezdett jobban, egy gyors lábra támadás után földre vitte Kevint, akinek sikerült átforgatnia, de a tapasztalatlanságának betudhatóan beleszaladt egy karfeszítésbe és fel kellett adnia a mérkőzést.
„Ha így folytatja, Kevin előtt még szép jövő áll, és még sok alkalommal javíthat a hibáján.“ – nyilatkozta Gróf Lóránt a csapat főedzője.

A Bősiek közül harmadikként a 18 éves Tóth András lépett ketrecbe, szintén első alkalommal mutathatta meg kiváló technikai tudását a ketrec falai között. Az ellenfele az érsekújvári születésű agyszombati Robert Koky volt, aki hazai közönség előtt hozta az első menetet, főleg álló bunyóban dominált. Szünetben Lóri mesternek sikerült rendet rakni András fejében, a második menetben teljesen más harcos ment vissza a ketrecbe. Fokozatosan vette át az irányítást a Bősi harcos és egy jó földre vitel után egy hátsó fojtással feladásra kényszerítette a hazaiak versenyzőjét.
Fiatal koruk ellenére Gróf Lóránt tanítványai domináns küzdelmekkel mutatkoztak be az MMA világában!