Harmadszor rendeznek éjjeli tűzoltóversenyt Szentmihályfán

By
Updated: júl 3, 2019

Az előző évekhez hasonlóan, idén 2019. augusztus 3-án, immár harmadik alkalommal rendezik meg Szentmihályfa Polgármesteri Kupáját a helyi önkéntes tűzoltó testület tagjai az önkormányzattal karöltve.

Az elmúlt két évben sikerült a környék egyik legszínvonalasabb tűzoltó megmérettetését tető alá hozni, melynek látványtechnikája is egyedülálló a járásban. Ilyenkor, a verseny alkalmával a településre látogat nem csak a kerületből, de annak határain túlról is nagyjából 40 versenyraj, hogy összemérje tudását tűztámadásban a sport, illetve klasszik kategóriában, de ezen belül is külön díjazzák a női, és férfi csapatok indulóit.

A verseny az idén is a múltban megszokott igényességgel kerül megszervezésre a testület jóvoltából, aki gondoskodik az ételről, italról, biztosítja a versenyzők és az odalátogatók kikapcsolódását, s igyekszik minden igénynek megfelelni, hogy minél zavartalanabbul tudjon lezajlani az esemény.
A szervezőség minden versenyezni vágyót örömmel fogad, s lehetőséget ad a megmérettetésre, továbbá szívesen várják az odalátogató nézőket, a tűzoltósport rajongóit.
További információ: https://www.facebook.com/DHZMichalnaOstrove/