Győrben remekeltek az Oyama Dojo karatékái

By
Updated: marec 31, 2022

A győri Olimpiai Sportpark adott otthont a 2022.03.27-én megrendezett II. Győri Összetartás Knock Down Karate Küzdelmek Napja elnevezésű eseménynek.

A két szervező sportegyesület, a Free Fighter SE és a Likócsi Ashihara Karate SE célul tűzte ki a full-contakt karate sportág népszerűsítését, a különböző stílusok és irányzatok közötti barátság elmélyítését, valamint versenyzési lehetőség biztosítását kezdők és haladók számára.

A küzdelmek napjának lényege, hogy a résztvevők minél több harcot vállaljanak és abból minél többet teljesítsenek. Az eseményen összesen 378 versenyző vett részt, két ország 28 sportegyesülete jelent meg, tizenkét szervezetet és hét stílusirányzatot képviselve. A bősi Oyama Dojot öt karatéka képviselte. A két kezdő versenyzőnek Petrik Dorkának és Csicsay Róbertnek 30 küzdelem, míg a három haladó versenyzőnek Jančovič Lindának, Jančovič Laurának és Jandura Adriánnak 60 küzdelem teljesítése volt a cél.  Sensei Darnay Barnabás tanítványai teljesítették a feladatot, betartották a mester utasításait és végrehajtották a megbeszélt technikai kombinaciókat.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.