Az Oktagon kétszeres bajnoka a bősi Buchinger Iván

By
Updated: september 12, 2021

Újabb címmérkőzésen diadalmaskodott a bősi MMA harcos Buchinger Iván, aki Pozsonyban Vojto Barboríkot győzte le pontozással, így az Oktagon sorozat első kétszeres bajnoka lett.

A pozsonyi Oktagon főmérkőzésének számított Buchinger Iván és Vojto Barborík küzdelme könnyűsúlyban és a mérkőzés rászolgált az évszázad második mérkőzésére. Az első fordulótól kezdve izgalmas küzdelem zajlott a ketrecben, de a harcosok mind az öt menetet végigküzdötték. Az 5. menetben Buchinger földre küldte Barboríkot, aki viszont harcolt a túlélésért. Buchinger kemény ütéseket mért ellenfelére, aki már erősen vérzett, két perccel a vége előtt Barborík már alig állt a lábán. A győztesről végül a bírók pontjai döntöttek, a bajnoki cím pedig megérdemelten Buchinger Ivánhoz került.

Az este korábbi mérkőzésén Boráros Gábor is ketrecbe állt, mégpedig a francia Mickael Lebout ellen. Hiába küzdött a vásárúti harcos, a második menetben felnyílt a szemöldöke. A mérkőzést végül az utolsó menetig küzdötték végig, pontozással viszont a francia harcos került ki győztesen.

Fotó: Oktagon

 

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.