A bősi Buchinger Iván az Oktagon MMA új bajnoka

By
Updated: január 31, 2021

Az Oktagon MMA szervezet új bajnoka a bősi Buchinger Iván, aki könnyűsúlyban győzte le ellenfelét és megszerezte a bajnoki övet. 

Az M1 és a Cage Warriors korábbi bajnoka Ronald Paradeiser ellen küzdött, és már az első menetben a földre vitte. Az első próbálkozása a fojtásra nem sikerült, de a második már igen és ezzel 2:29 perc után kényszerítette ellenfelét a feladásra. A 34 éves Buchinger visszatért, és harmincnyolcadik győzelmét aratta. A 11 évvel fiatalabb Paradeiser hetedik vereségét szenvedte el. „Buki visszatért! Régen nem volt mérkőzésen, de bennem van a gyilkos ösztön. A súllyal lejjebb megyünk, ugyanis a könnyűsúly mellett a pehelysúly bajnoki címét is meg akarom szerezni.“ – nyilatkozta a győzelem után „Buki“. 

A vásárúti Boráros Gábornak viszont nem sikerült győzni, vereséget szenvedett a cseh Matúš Juráček ellen. Juráček mindhárom menetet pontozással nyerte, ráadásul Boráros a második menetben lábujját törte. A vásárúti harcos az utolsó hat küzdelmekből negyedik vereségét szenvedte el.

Fotó: Oktagon MMA, forrás sport.sk