A 2018-as évet értékelte a Seishin Karate Klub

By
Updated: december 17, 2018

A Seishin Karate Klub ismét Ekecsen rendezte meg hagyományos évzáróját, melyen közel 80 fő vett részt. A program évzáró edzéssel kezdődött, majd Fáraó verseny következett ahol 10 fő mérte össze a tudását, itt Cziria Tibor (Ekecs) bizonyult a legjobbnak.

A nap másik felében megkezdődött a 2018-as év kiértékelése. A rendezvényt Seishin Karate Klub vezetője Markovics János nyitotta meg, majd egy kis beszámoló tartott az idei évről.

A klubnak sikerült a létszámát újra feltornázni, szeptembertől rengetegen kezdtek el karatézni.

Ami a versenyeket illeti összesen 15-ön vettek részt (ebből 5 hazai, és 10 külföldi) ami rengetegnek számít, és ebből ötöt a Seishin Karate Klub szervezett. Klub összesen több mint 50 arany gyűjtött. Ebből kiemelkednek azok az egyének, akik lengyel, horvát, szlovák, és Európa-bajnoki dobogós helyezéseket értek el.

Egész éves munkájukért köszönetet mondtak a klub edzőinek: Hupian Kristínának, Kocsis Lászlónak, Bíró Mihálynak, és Bíró Balázsnak. Továbbá azoknak, akik a 2018-as évben besegítettek az edzéstartásban, Trenčík Nikolasnak, Markovics Ádámnak, és Vígh Viviennek.

Díjazták azokat, akik 3 vagy több versenyen képviselték a klubot, itt összesen 41 karatéka kapott ajándékot.

Majd díjazták, akik az egész évet összesítve a legtöbb aranyérmet értek el a versenyeken.

Női kategóriában:
Gyerek lányok: 1. Oláh Lilla (Ekecs), 2. Holub Nikol (Keszegfalva)
Serülő lány: 1. Hausleitner Mercedes (Keszegfalva)
Ifjúsági lányok: 1. Dorn Zsaklin (Nemesócsa), 2. Pastorek Kinga (Keszegfalva)
Junior lány: Jakab Adrienn (Csallóközaranyos)
Felnőtt kategóriában: 1. Hupian Kristínát (Keszegfalva), 2. Vígh Vivien (Ekecs)

Férfi kategóriában:
Gyerek (kezdő) fiú: 1. Tanító Péter (Ekel), 2. Tóth Fábián (Dunaszerdahely), 3. Bognár Krisztián (Nemesócsa)
Gyerek (haladó) fiú: 1. Nagy Kristóf (Nemesócsa)
Gyerek (kezdő) fiú: 1. Farkas Kevin (Dunaszerdahely)
Gyerek (haladó) fiú:1. Borbély Barnabás (Dunaszerdahely), 2. Szelle Tamás (Dunaszerdahely), 3. Markovics Áron (Keszegfalva)
Serülő: 1. Farkas Attila (Dunaszerdahely), 2. Sidó Zoltán (Dunaszerdahely)
Ifjúsági: 1. Kurcsik Márk (Csallóközaranyos) 2. Pulay Attila (Csallóközaranyos) Nagy János (Nemesócsa)
Junior: 1. Cserepes Zoltán (Nemesócsa) 2. Markovics Ádám (Keszegfalva)
Felnőtt férfi kategóriában: 1. Trenčík Nikolas (Keszegfalva)

Az év szamurája díjat Cserepes Zoltán (Nemesócsa) kapta, aki az elmúlt időszakban szinte az összes versenyt megnyerte, amelyen elindult, és 10 éve kitartóan jár edzésekre, kitartása példamutató.

Az év legharcosabb amazonja Hupian Kristína (Keszegfalva), aki idén is kiválóan teljesített, és szintén 10 éve kitartóan jár edzésekre, kitartása példamutató. Idén 2. dan övfokozatra is sikeresen levizsgázott. Mindketten az idei Európa bajnokságon kiválóan teljesítettek, Zoltán 2. lett, Krisztina pedig a legjobb 8-ban végzett.

Majd végül Markovics János a klub vezetője megköszönte mindazok segítségét, akik nélkül az idei év programjait nem tudtuk volna lebonyolítani. Első sorban az önkormányzatoknak, akik anyagi támogatása nélkül nem tudna a klub megfelelően működni, és a szülőknek, akik fáradhatatlanul jönnek, és segítik a klubot. Nagyon szépen köszönjük.