315 versenyző a nyolcadik bősi futáson

By
Updated: august 29, 2022

Nyolcadik alkalommal rendezte meg hagyományos futóversenyét a Bősi Futóklub, amely ezúttal is színvonalas eseményt rendezett a futók szerelmesei számára. 

A versenyt nagy előkészületek övezték, a bősiek ezúttal is kitettek magukért. „Szívünk, lelkünk beleadva dolgoztunk hónapokon keresztül azért, hogy ez a nap valóra válhasson. És minden belefektetett munkánk megtérült, amikor láttuk körvonalazódni a boldogságot, a versenyszellemet és a színtiszta örömet az arcokon. Magyarországon és Szlovákián kívül Csehország is képviselve volt. Ez tette a versenyünket igazán nemzetközivé. Gratulálunk minden dobogós helyezést elérőnek és a sikeres teljesítőinknek is, hiszen nálunk már aki célba ért, az győztes!
A felnőttek részére 5 és 10 kilométerrel készültünk. A gyereknél pedig külön futamunk volt az ovisoknak, az alsó tagozatosoknak is és a felső tagozatosoknak is. Összesen 158 futónk volt a felnőtt távon, 6 mozgássérült résztvevőnk és 151 indulónk volt a gyermekfutamainkon. Ez is bizonyítja, hogy az utánpótlás már jó úton halad a sport terén. Mozgássérültek részére is készültünk egy saját versenyszámmal.
Volt, aki tolószékkel teljesítette és olyan is, aki segítővel tette meg a távot. Külön megemlíteném az Egy a világunk Alapítványt, akik Győrből jöttek azért, hogy olyan élményben részesítsék azokat, akik másként ezt nem tudnák megtenni. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki bármilyen formában is támogatta a futóversenyt!“ – értékelte a futóversenyt Király Mátyás, a bősi futóklub elnöke. A szervezők érmekkel és díjakkal jutalmazták a futókat. A versenyen több klub is nagyobb létszámmal rajtolt, mint például az Active Spirit Karate Club, vagy a szintén bősi Kyokushin Karate Oyama Dojo.

 

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.