251 versenyző az 5. bősi futáson

By
Updated: august 26, 2019

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre az 5. Bősi Futóverseny, amely ezúttal is rengeteg futni vágyót vonzott. A házigazda bősi futóklubnak 251 futót sikerült megmozgatni.

„Szerencsére az időjárás is részben kedvezett, habár a futás szempontjából nem a legjobb-legfrissebb volt, de mindenki ügyesen kiállta a hőséget. Az 5 kilométeres távon 121 futó állt rajthoz, a 10 kilométeren pedig 84 versenyző küzdött. Ki nem hagyhatnánk az ovisokat, általános iskolásakat és a kerekesszékeseket sem. Az ovisoknak a jó hangulatról a kabala holló gondoskodott, a jó zenéről pedig DJ Darnay Adrián. Az ügyes konferálónk Fodor Denisza volt. A visszajelzések alapján is sikerült egy jó futóversenyt megszervezni a csapatnak. A versenyzők Magyarországról, Szlovákiából és persze a Csallóközből voltak. Több versenyzőre számítottunk, ugyanis sokan beneveztek, de nem tudtak eljönni. Örültünk, hogy ennyien eljöttek, összesen 260 versenyzővel számoltunk az 5 és 10 kilométeres távon. Köszönet Bős városának, a támogatóknak valamint a csapatomnak és a családomnak.“ – értékelte a futóversenyt Király Mátyás, a bősi futóklub elnöke.

Eredmények: 
5 kilométer, férfiak:
I. hely Mészáros Kristóf
II. hely Fazekas Gábor
III. hely Dr. Horváth István

Nők:
I. hely Straka Alföldy Mónika
II. hely Sass Diána
III. hely Molnárová Katarína

10 kilométer, férfiak:
I. hely Krastenics Dávid
II. hely Gasparik Tamás
III. hely Tomovič Róbert

Nők:
I. hely Károlyi Anett
II. hely Šramková Martina
III. hely Nagy Szekula Mónika

A legjobb bősi futók: 10 km férfi és nő: Varga András, Losonszká Szilvia; 5 km férfi és nő: Vida Csaba, Csidey Fodor Ágnes.