YBS: Csak egy valami létezik a B-Középben, a kőkemény szurkolás!

By
Updated: október 20, 2018

A DAC legutóbbi hazai mérkőzésén nézeteltérések alakultak ki a B-középben elhelyezkedő szurkolók között, a kialakult helyzetet próbálta megvitatni hétközi gyűlésén az YBS Fanklub. Ezáltal közöljük a szurkolói csoport álláspontját: 

„Az YBS szurkolói csoport, mint minden szerdán, most is megtartotta gyűlését.
Az YBS joggal hitte, hogy megjelennek azok a személyek, kik csak rágalmazásaikat, negatív hangvételű kritikáikat, fenyegetéseiket, személyesen is közlik a DAC szurkolóival. Azonban eltökéltségük kibeszédekbe torkollott. Hirtelen jött betegség, autómeghibásodás és egyéb méltánytalan kifogások erősítik azt a tényt, hogy jobb a világháló burkaiban élni.

Az átértékelés érdekében ajánljuk minden B- Közép szembenállónak áttanulmányozni a B – Közép jelentését, jellegét és lényegét, az YBS segítségével kialakult DAC szurkolói szubkultúrát, ami a magyarság mentsvárává vált. Nevetséges lenne erről bővebb tájékoztatást adni. Ajánljuk a számítógép gyakori használatát mélyebb tartalmak, tanulmányok olvasására. A véleménynyilvánítás a saját meggyőzés érdekében meglapozott utánajárást igényelne és nem furcsa meglátásváltoztatás folyamatát.

A ritmusok és rigmusok megadói múltkor erre szerették volna felhívni a figyelmet, a hiányosságok, hézagok tartalmas tömítésére esélyt adni, mert tarthatatlannak tűnik a jelenlegi állapot a B – Középben. A szemléletváltozás érdekében a múltkori meccsen néhányan esélyt kaptak aktív hozzáállásuk bemutatására, a változtatáshoz méltó dinamikus, meggyőző érveiket bemutatni, azonban sikertelenné vált az aktív megközelítés.

A B-közép sosem volt és nem is lesz sem mozi, sem színház! Csak egy valami létezik a B-Középben, a kőkemény szurkolás! Sem tökmag, sem szelfi, sem fotó, sem videó vagy más szurkolói egységet megbontó tevékenység. Aki ide vált jegyet, annak tisztában kell lennie hogy be kell tartania a B – Közép íratlan szabályait, megalkuvások és feltételek nélkül! Az YBS /a többi fanklub segédletével/ támogatottságának és befolyásának köszönhetően máig megőrizte vezetőszerepét. Az YBS a lelátói életnek nélkülözhetetlen alkotóeleme, a tettek embereiből álló közösség, kik elképzeléseiket, gondolataikat közösen /személyesen/ megbeszélve kivitelezik és meg is valósítják. Az YBS vezeti a szurkolást, amiért felelősséget is vállal, ezért a hozzájuk való alkalmazkodás egyensúlyban tartja az egységes lelátói hangulatot.

A lelátói hangulat és látkép minőségének javítása érdekében várjuk az újabb, kivitelezhető, megvalósítható új ötleteket, elképzeléseket, amit a szerdai gyűléseken lehet előterjeszteni, megvitatni.

Köszönjük a bizalmat, ami megerősítést és egyben felelősséget is jelent számunkra.“

-ybs-