Világi: Reméljük, vasárnap a MOL Aréna lesz a legbiztonságosabb hely Szlovákiában!

By
Updated: október 21, 2020

Egyedülálló ötlettel állt elő a DAC, a klubvezetők a vasárnapi DAC-Slovan rangadó előtt koronavírus tesztet végeznek a bérleteseken és a negatív eredményt produkáló szurkolókat beengedik a MOL Arénába. 

A részleteket Világi Oszkár vázolta fel a klub honlapján, a tulajdonos bízik benne, hogy a MOL Aréna lesz a legbiztonságosabb hely az országban.

„Kedves DAC szurkolók!
Vasárnap DAC-Slovan, és még nem volt soha olyan meccs a DAC és a Slovan között, amikor nem lettek volna nézők. Igazi rangadó a DAC és a Slovan közötti meccs és ebben az évben is szeretnénk nézők előtt lejátszani. Ehhez viszont be kell tartani az érvényes előírásokat, ezért vasárnap tesztelésbe fogunk. Mindenki aki bérletes, az bejelentkezhet a kezdeményezésbe. Követve az utasításokat, vasárnap 12 órával a mérkőzés előtt elkezdjük a tesztelési folyamatot. Mindazok, akik negatív eredménnyel fognak rendelkezni, bejöhetnek a DAC-Slovan meccsre.
Amennyiben eljönnek, az utasítások szerint járjanak el. Mindent meg szeretnénk tenni azért, hogy aki eljön a tesztelésre, ne legyen veszélyeztetve. Reméljük, vasárnap a MOL Aréna lesz a legbiztonságosabb hely Szlovákiában. Vigyázzunk egymásra, használjunk maszkot!“