Videó: Hosszú Katinka üzent a futball nélkül maradó DAC szurkolóknak!

By
Updated: apríl 6, 2020

Hosszú Katinka, az Iron Lady, videóban üzent a népes DAC-családnak. A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok úszónő már járt Dunaszerdahelyen, tavaly februárban ő végezte el a kezdőrúgást a DAC-Slovan stadionavatón. „Épp akkor kaptam ezt a sált, ami most a kezembe került. Utólag is köszönöm a vastapsot, nagyon jó érzés volt” – kezdte az üzenetet Az év magyar sportolónője díj hétszeres nyertese.

Katinka is nagyon várja már, hogy újra együtt szurkolhassunk a MOL Arénában. „Viszont ahhoz, hogy ez minél hamarabb bekövetkezhessen, mindenkinek be kell tartani az intézkedéseket” – figyelmeztet a világ legjobb úszónője is.

EXKLUZÍV! Hosszú Katinka: Utólag is köszönöm a vastapsot | Video odkaz od najlepšej plavkyne sveta

🇭🇺️ EXKLUZÍV! Hosszú Katinka, az Iron Lady, videóban üzent a népes DAC-családnak. A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok úszónő már járt Dunaszerdahelyen, tavaly februárban ő végezte el a kezdőrúgást a DAC-Slovan stadionavatón. Katinka is nagyon várja már, hogy újra együtt szurkolhassunk a MOL Arénában. „Viszont ahhoz, hogy ez minél hamarabb bekövetkezhessen, mindenkinek be kell tartani az intézkedéseket” – figyelmeztet a világ legjobb úszónője is. 👉 tinyurl.com/dac046a💛💙 Katinka Hosszu🇸🇰️ EXKLUZÍVNE! Katinka Hosszúová má vo svojej zbierke tri zlaté medaily z OH, deväť z MS a 14 z ME. Iron Lady, zavítala do MOL Arény vlani vo februári, keď mala na starosti slávnostný výkop otváracieho zápasu nášho štadióna proti Slovanu. Aj ona sa už teší na moment, kedy konečne znova ožijú športoviská a spoločne s našimi fanúšikmi si bude môcť vychutnávať zápasy DAC-u. „K tomu, aby sme sa čím skôr mohli osobne stretnúť, však treba, aby každý dodržiaval opatrenia,“ upozorňuje najlepšia plavkyňa sveta. 👉 tinyurl.com/dac046b

Uverejnil používateľ DAC 1904 Pondelok 6. apríla 2020