Videó: Ha tetszett a koreográfia, támogasd az YBS Fanklub további munkáját

By
Updated: november 5, 2018

Fantasztikus koreográfiát mutattak be a DAC szurkolói a Nyitra elleni találkozón, amely során megemlékeztek a 10 évvel ezelőtti brutális szurkolóverésre, melyre 2008 november 1-én a DAC-Slovan rangadón került sor.

A fantasztikus koreó egyedülálló volt, ebben az idényben még nem láthattunk hasonlót. Erről a videók és a képek is tanúskodnak.

Mivel a koreográfiák kivitelezése nem olcsó mulatság, ezért a hasonló események megszervezéséhez segítséget kér az YBS Fanklub. Ebből kifolyólag a szurkolói csoport gyűjtést szervez, hogy a jövőben is látványos koreográfiákat testközelből láthassunk.

A mérkőzés fotóalbuma ITT megtalálható.

„Akik járnak DAC meccsre, tudják, hogy a jó szurkolás, a jó lelátói hangulat a lelátói látkép nélkülözhetetlen kelléke a DAC meccseknek, ezért az YBS Fanklub általi gyűjtés megfelelő célra van felhasználva. Azok, akik szeretnék megélni a meccsek magas színtű hangulatát, azok tetszés szerint hozzájárulhatnak a gyűjtéshez. Ezek a gyűjtések a DAC mérkőzésein valósulnak meg, de van lehetőség egyenesen az YBS számlaszámára is elküldeni, ami a Szlovák Takarékpénztárban van vezetve. Számlaszám: SK410900 0000 0050 8052 4906. A DAC szurkolók fanklubjai előre is köszönik.“ – áll a Fanklub közleményében.

Fantasztikus koreográfia a DAC-Nyitra mérkőzés elején.

Uverejnil používateľ Sportolunk.sk Sobota 3. november 2018