Videó: Bombagólt szerzett Vida Kristopher az Atromitos ellen

By
Updated: júl 26, 2019

Egy gólos vereséget szenvedett a DAC az Atromitos csapatától, a sárga-kékek egyetlen találatát Vida Kristopher szerezte. A gól viszont fantasztikusra sikerült, az idény talán legszebb DAC-gólját láthattuk.

„Bíztam benne, hogy be fogok állni a mérkőzésbe, nem volt gond, hogy a padon kezdtem, ez az edző döntése volt. A lényeg, hogy úgy tudtam felmenni a pályára, hogy hozzá tudtam tenni a játékhoz. Sajnálom, hogy a meccsből nem tudtunk többet kihozni, úgy érzem, mi voltunk a jobbak, ők csak a kontrákra építkeztek. Nekünk kellett volna jobban végigvinni az akciókat, talán elhamarkodottan döntöttünk elöl. Nem egyszerű ennyi mérkőzést játszani, két hét alatt négy találkozónk volt. Ez az életünk, ez a dolgunk. Nem volt ilyen gond. Kicsit túl sok volt az egyénieskedés, próbáltuk őket megbontani labdavezetéssel.“ – értékelte a találkozót Vida Kristopher, aki a 35. percben hatalmas gólt akasztott Megyeri Balázs hálójába!

DAC-Atromitos (1:2) | 2019.07.25. | Goal by Kristopher Vida

??️ Vida Kristopher bejelentkezett a Puskás-díjért, de a végén a görögök örültek az egygólos győzelemnek.?️ Teljes összefoglaló ? tiny.cc/r8m99y????️ Kristopher Vida sa prihlásil do súťaže o Puskásovu cenu za najkrajjší gól roka, akle po záverečnom hvizde leteli hore ruky gréckych hostí, ktorý vyhrali v prvom zápase 2. predkola 2:1.?️ Celý zostrih nájdete ? tiny.cc/xbn99y

Uverejnil používateľ DAC 1904 Štvrtok 25. júla 2019