Videó: Berlinben kezdte meg a téli felkészülést Vida Kristopher

By
Updated: január 7, 2020

Január 10-én kezdi a téli felkészülést a DAC, de a sárga-kékek támadója, Vida Kristopher már keményen készül a tavaszi idényre.

A DAC jelenlegi legjobb góllövője már az év harmadik napjától Németországban tartózkodik, hogy Berlinben Laura Stosno-Krohn, a DAC korábbi kondíciós edzőjének irányítása alatt dolgozzon.

„Eleve kaptunk a klubtól egy téli programot, viszont Laura felajánlotta, hogy ha szeretnék, akkor szívesen dolgozik velem, itt Berlinben a gyorsaság fejlesztő centrumában. Szerettem volna élni a lehetőséggel. Fejlődés szempontjából döntöttem úgy, hogy akkor egy hétre kiutazom. Napi 2 edzés van, reggelente mindig a gyorsaságra megyünk. Esti edzéseken pedig power tréninget tart, mint például láberő robbanékonyság. Január 3-án,  pénteken jöttünk ki, aznap már volt este egy edzés. Onnantól pedig napi 2 edzést abszolválok. Holnap, január 8-án pedig megyünk haza. Elég megterhelő edzések, sok erőt igényel és most, hogy nincsenek még labdás edzések, így intenzíven tudom végezni a gyakorlatokat.“ – értékelte berlini felkészülését kérdésünkre Vida Kristopher.

A sárga-kékek január 10-én kezdik meg a téli felkészülést az új vezetőedző, Hélder Cristóvao irányítása alatt.

💥👀 #VK10

💥👀 #VK10 #berlin #training

Uverejnil používateľ Vida Kristopher Utorok 7. januára 2020