Vida: Vissza akartam térni a góllövők közé!

By
Updated: november 5, 2018

Egy gólos győzelmet aratott a DAC a Nyitra felett a Fortuna liga 14. fordulójában, a találkozó egyetlen találatát Vida Kristopher szerezte. A magyar támadó számára ez volt az idei hetedik találat, de a gól mellett játékával is csapata legjobbja volt. 

A mérkőzés fotóalbuma ITT megtalálható.

Hogy láttad a mérkőzést? 

Szerintem ez egy nehéz mérkőzés volt. Jobbak voltunk, végig birtokoltuk a labdát, de talán a kontráktól lehetett tartani. Visszafogottabb tempó volt a pályán, de egységesebbek voltunk hátul. Rendben ment a védekezés, nem esett hiba a középpályán sem. Örülök, hogy nem kaptunk gólt, elég volt egy találat is, hogy megnyerjük a mérkőzést.

Te viszont nem voltál visszafogott, végig nagyon energikusan futballoztál. 

Több volt az energiám, nem kellett annyit futni elöl védekezésben. Volt erő a támadásra és ez jelenthette azt, hogy aktívabb tudtam lenni.

A két vereség után másképp készültetek a Nyitra ellen? 

Igen, egész héten a védekezést gyakoroltuk. Tudtuk, hogy futballban jobbak vagyunk, elmondhatom, hogy játékban az egész bajnokságtól jobbak vagyunk. Egyedül a védekezést kell úgy összerakni, hogy a kettő együtt jól működjön. Egész héten azon voltunk, hogy a letámadást úgy végezzük, hogy hosszú labdákkal tudjanak csak játszani. Ez be is vált, nem hiszem, hogy sok veszélyes helyzetük volt. Mi sem alakítottunk ki annyit, viszont elég volt ahhoz, hogy nyerjünk.

A győztes találat viszont neked is jót tett. 

Három mérkőzés után nem szereztem gólt, szerettem volna ismét visszatérni a góllövők közé. Jól ment a játék, örülök, hogy én szereztem a győztes találatot.