Vida Kristopher: Mi akartunk lenni azok, akik megverik a Slovant!

By
Updated: apríl 28, 2019

Egy gólos győzelmet aratott a DAC a bajnok Slovan felett, a találkozó egyetlen találatát Vida Kristopher szerezte. A magyar támadó góljával a Slovan elvesztette veretlenségét a bajnokságban. 

„Nyertünk, végre megverte valaki a Slovant és mi akartunk lenni azok, akik megverik. Sikerült is. Nem kell sok mindent mondani, nagyon boldogok vagyunk. Divković felé szállt a labda, én csak érkeztem mögötte, hátha tovább csorog a labda. Így is lett, már csak be kellett rúgni. Ekkor azt mondtuk, tartsuk meg a vezetést, ezt beszéltük meg. Nem volt könnyű dolgunk 10 emberrel, eléggé megfuttattak mindet, de megoldottuk. Csapatként működtünk, az összes támadó védekezett és az összes védő támadott. Kitöltöttük a pozíciókat, nagy kompliment a csapatnak.
Végig a meccsben voltunk, a második félidőben mi jöttünk ki jobban. Sikerült gólt szereznünk, majd jött a piros lap és a büntető, amit Jedlička megfogott. Onnantól kezdve éreztük, a lélektani előny nálunk van és nem veszíthetjük el a mérkőzést.“ – értékelte a találkozót Vida Kristopher, aki számára ez volt a 10 gól a bajnokságban.