Végleg a DAC játékosa lett Balogh Norbert

By
Updated: máj 26, 2022

Végleg a DAC játékosa lett Balogh Norbert, a magyar támadó hároméves szerződést kötött a Dunaszerdahely csapatával – közölte a klub honlapja. 

A 26 éves támadó februárban igazolt a szezon végéig a DAC csapatához, szerződése opciós jogot tartalmazott a játékos megvásárlására. A sárga-kékek vezetői éltek a lehetőséggel és 2025. június 30-ig kötöttek szerződést a támadóval.

„Az előző hónapokban éreztem a klub és a szakami stáb bizalmát, így bizakodtam, hogy a kölcsönjáték lejárta után is a DAC-ban maradok. Bevallom, csak a holnapi zárómeccs utánra vártam a vezetés döntését, kellemesen meglepett, hogy már előtte lezajlottak a tárgyalások. Nagyon boldog vagyok, hogy ebben remek környezetben folytathatom, ahol mindenki a DAC-nak szurkol. Egyúttal várom az újabb kihívásokat. Már érkezésemkor egy nagyszerű, otthoni közösség és környezet várt. Mindezt persze a szurkolóknak is köszönhetem, de úgy érzem, ki kell emelnem, hogy Joao Janeironak is hálával tartozok. Az új szerződéssel most már végleg itthon vagyok Dunaszerdahelyen, aminek nagyon örülök.” – nyilatkozta a klub honlapjának Balogh Norbert, aki tavasszal 11 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és 2 gólt szerzett.

Fotó: FC DAC

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.