Új szerződést kapott a DAC csapatától Kalmár Zsolt

By
Updated: november 21, 2022

Új szerződést kapott a DAC csapatkapitánya, Kalmár Zsolt, aki továbbra is 2025-ig kötelezte el magát a dunaszerdahelyi alakulathoz. 

A 27 éves játékos korábbi szerződése is 2025-ig volt érvényes, most viszont kedvezőbb feltételekkel írta alá új kontraktusát. „Nagyon örülök, hogy meghosszabbodott a szerződésem. Nagyon szépen köszönöm a klubnak, hogy bíztak bennem és megadták a lehetőséget, hogy továbbra is a DAC futballistája lehessek. Egyre jobb formában érzem magam, ezt pedig a klub is látja. Az említett bizalmat pedig szeretném a pályán meghálálni” – nyilatkozta a klub honlapján Kalmár Zsolt, aki már 2017-től erősíti a dunaszerdahelyi gárdát, mára pedig a DAC ikonja lett.

„A klub nevében mondhatom, hogy nagyon boldogok vagyunk, amiért sikerült szerződést hosszabbítanunk az egyik legjobb játékosunkkal. Zsolt 2017-től van velünk, az elmúlt öt év alatt alaposan megismertük egymást. A sérüléséből kifolyólag volt némi gondunk a szerződéssel. Tavaly februárban sikerült találnunk egy olyan mechanizmust, amellyel segíthettük a visszatérését és a teljes felépülését. Tizenhat-tizenhét olyan hónap van mögöttünk, amely során igyekeztünk a lehető legtöbbet segíteni Zsoltinak. Nagyon boldogok vagyunk, amiért sikerült megállapodnunk Zsolttal az elkövetkező két és fél évről” – nyilatkozta Jan Van Daele, a DAC sportigazgatója.

Fotó: FC DAC

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370