Törökországból figyelik a DAC magyar középpályását

By
Updated: apríl 18, 2019

Talán nem meglepő, hogy az elmúlt hónapok kiváló teljesítménye után megnőtt az érdeklődés Kalmár Zsolt iránt, a DAC játékosát a legfrissebb hírek szerint Törökországból figyelik.

A Nemzeti Sport értesülései szerint a magyar válogatott középpályását a hatszoros török bajnok Trabzonspor figyeli, a szlovákok és a horvátok elleni Eb-selejtezőn pedig jó benyomást tett a megfigyelőkre. A Nemzeti Sport a játékos menedzserét, Esterházy Mátyást kérdezte.

„Több országból is van iránta érdeklődés. Törökországból és máshonnan is, de ezek egyelőre nincsenek olyan fázisban, hogy konkrétumokról tudjunk beszámolni. Zsolttal abban maradtunk, hogy a jövőjét érintő kérdésekben a bajnoki idényt követően egyeztetünk. Miután a DAC-ban két éve kiemelkedően teljesít, és a válogatottban is stabil helye van, azon dolgozunk, hogy a nyáron esetleg klubot tudjon váltani. Nagyon jól érzi magát Dunaszerdahelyen, sokat kapott a klubtól, és a klubnál is rendkívül nagyra becsülik őt, de a DAC is partner abban, hogy ha a klub és a játékos számára is megfelelő ajánlat érkezik, akkor váltani tudjon. Prioritást jelent, hogy egy esetleges átigazolás után is olyan helyen éljen, ahol jól tudja érezni magát a családjával, hiszen a közösségi oldalán már bejelentette, hogy édesapa lesz, így ez is olyan szempont, amit figyelembe kell venni a döntésnél. Le kell azonban szögeznem, hogy a DAC különleges hely egy futballista szempontjából, ezért Zsolt sem mindenáron hagyná el ezt a stadiont” – tette hozzá a játékosügynök.