Térdsérülés miatt kénytelen kihagyni a hétvégi rangadót Schäfer András

By
Updated: marec 31, 2021

Idő előtt véget ért a válogatott szereplés Schäfer András számára, a DAC középpályása térdsérülés miatt hagyta el a nemzeti csapatot és már a rehabilitációját végzi. 

A 21 éves játékos az egyik edzésen egy rossz mozdulat után érzett fájdalmat a jobb térdében, de mint kiderült, szerencsére nem szenvedett komoly sérülést.

„Egy sima mozdulatot tettem, nem volt senki a közelemben, amikor váratlanul fájdalmat éreztem a térdemben. Megijedtem, hiszen egy térdsérülés sose jelent jót. Azóta szerencsére kiderült, hogy az oldalszalag nincs elszakadva, csak meghúzódva. Másrészt viszont nagyon szomorú voltam, hogy nem lehetek ott a pályán, mivel esélyt éreztem arra, hogy San Marinoban és a mai, Andorra elleni meccsen is lehetőséget kapjak. Most még Budapesten kapom a kezeléseket és Telkiben végzem az edzéseket. Jelenleg főleg a térd körüli izmokat es a felsőtestemet erősítem.” – nyilatkozta a DAC honlapjának a fiatal középpályás, aki így kénytelen lesz kihagyni a hétvégi Zsolna elleni idegenbeli mérkőzést. A visszatérése egyelőre kérdéses, a következő hetek alakulásától és a gyógyulásától függ majd.