Tbiliszi napló: Végre meccsnap!!

By
Updated: júl 19, 2018

Végre elérkezett a várva várt meccsnap, ami miatt a játékosok és a szurkolók is Grúzia fővárosába utaztak. Otthoni idő szerint 19:00 órakor a DAC csapata lép pályára a helyi Dinamo Arénában, hogy kiharcolja az Európa liga 1. selejtezőköréből való továbbjutást.

Szerda este a mérkőzés előtti sajtótájékoztató után a játékosok kipróbálhatták a stadion gyepét, az utolsó simításokat végezhették a találkozó előtt. Marco Rossi elmondása szerint az előző mérkőzéshez képest történhet változás a kezdőcsapatban, nagy valószínűséggel visszatérhet Eric Davis, de a csapat kondíciója is fejlődött.

Nagy hátrány lehet, hogy grúz idő szerint este 21:00 órakor is még nagy meleg várható, ami a hazai csapatnak kedvezhet, de reméljük a DAC játékosai hamar átlendülnek a problémán.

A hazai együttes továbbra is nagyon magabiztosnak mutatkozik, talán már legbelül a következő ellenfélre gondolnak, ez pedig számunkra jelenthet előnyt.

A szurkolók már gyülekeznek, a találkozó előtt válthatják ki jegyüket a stadion pénztáránál. A korábban megérkezett szurkolók ma még megnézhették a város további nevezetességeit és az otthoniakra is gondolva vásároltak a szuvenír boltokban.

Este viszont jön a rég várt mérkőzés, a lefújás után remélhetőleg a DAC játékosai és szurkolói a továbbjutásnak örülhetnek!