Tbiliszi napló: Üdvözlet Grúziából!

By
Updated: júl 17, 2018

Üdvözletünket küldjük Grúzia fővárosából, Tbilisziből, ahol a DAC csapata csütörtökön az Európa liga 1. selejtezőkörében lép pályára. 

Az elmúlt napokban a DAC szurkolók körében a legtöbbet emlegetett hely Tbiliszi városa volt, mindenki kereste a lehetőséget és az útvonalat, amelyen keresztül eljuthatna Grúziába.

A dunaszerdahelyi csapattal egyetemben egy kisebb szurkolói csoport indult kedden 11 órakor a pozsonyi reptérről, hogy 3 óra utazás után leszálljanak a tbiliszi kifutópályán. Nyugodt út állt mindenki mögött, de azért az utazás felemésztett némi erőt.

Leszállás után a csapat a Sephia, míg a szurkolók az Iliami hotelt foglalták el. A nagyjából félórás út sok érdekességet mutatott Tbilisziről, de természetesen nem mindent. A külváros láttán azt mondanánk, nem ide szeretnénk a kirándulásunkat tervezni, de a város belsejébe érve azért már kellemesebb látvány is tárult elénk. Annyi biztos, a csallóközi forgalom a grúzhoz képest csak vánszorgás. A városban az útra felfestett vonalakat figyelemb nélkül hagyva autóznak, érdekes módon, baleset nélkül.

Egyébként a DAC csapata épségben megérkezett, a srácok jókedvűek és mindent megtesznek a továbbjutás érdekében!

A holnapi nap remélhetőleg több képpel és információval szolgálhatunk a grúz fővárosról és persze a DAC ellenfeléről!