Távozhat a DAC csapatából Patrik Macej

By
Updated: jún 11, 2019

Lezárul egy korszak a cseh Patrik Macej életében, aki két év után távozik a DAC csapatától. A 25 éves kapus szerződése még egy évig érvényes, de a klub vezetői szabad utat adtak számára.

„Néhány nappal ezelőtt egyeztettük a klub vezetőivel, akik bejelentették ezt a hírt. A klubon belül máshol látják a potenciált, amit megértek. Engem tovább akarnak engedni, hogy ismét elindíthassam a karrierem. Jelenleg remekül érzem magam, egészséges vagyok, kész az új kihívásokra. Számomra az a fontos, hogy védjek. A klubnak és nekem is olyan nézeteink vannak, amelyek nem egyeznek. Még van egy éves szerződésem, de az lesz a legjobb számomra, ha valahol védeni fogok. Várom, hogy fog alakulni a helyzet. A DAC zöld utat adott, biztosítani akarják, hogy rendszeresen védjek. A klubnál a legszebb időszakomat éltem, lehetőséget nyújtottak, hogy a fantasztikus szurkolótábor előtt védjek.“ – nyilatkozta Macej a profutbal.sk portálnak.

A cseh játékos az elmúlt idényben nem lépett pályára, ugyanis komoly hátproblémák merültek fel, ami miatt a pályafutása is veszélybe került. Sérülése után Martin Jedlička került a DAC kapujába, ahonnét azóta is kirobbanthatatlan.