Szerződést kötött csallóközi tehetségével a DAC

By
Updated: január 19, 2021

Szerződést kötött fiatal tehetségével a DAC, Bögi Ferenc két és fél évre kötelezte el magát a dunaszerdahelyi alakulattal – közölte a klub honlapja.

A 18 éves játékos már hatéves kora óta a DAC játékosa, végigjárta a klub korosztályos csapatait. Ősszel az U19-es csapatban szerepelt, a téli felkészülést a második ligás Somorjával kezdte meg. Az őszi idény során a DAC felnőtt csapatának két mérkőzésén is a kispadon kapott helyet.

„Ez egy nagyon fontos lépés számomra, hiszen gyermekkoromtól a DAC futballistája vagyok. Nagyon boldog vagyok, ugyanakkor ez egy további motivációt jelent, hogy megküzdjek a helyemért a csapatban. Bízom benne, hogy megkapom a lehetőséget a második ligában való szereplésre, ami tizennyolc évesen nagyon jó lenne a további fejlődésem szempontjából. A felnőttekkel végzett edzésmunka szintén komoly iskola. Egyértelmű célom az elkövetkező évekre, hogy bekerüljek a felnőtt A csapat keretébe és szeretném a legfelső szinten képviselni a nevelőegyesületemet.” – nyilatkozta a klub honlapján a fiatal Bögi Ferenc.