Szerződést hosszabbított fiatal kapusával a DAC

By
Updated: apríl 5, 2022

Szerződést hosszabbított fiatal kapusával a DAC, Veszelinov Dániel további két évvel kötelezte el magát a dunaszerdahelyi csapathoz – írja a klub honlapja.

A 20 éves játékos az elmúlt fordulóban a Szered ellen mutatkozott be először a DAC felnőtt csapatával, a sárga-kékek gól nélküli döntetlent játszottak ellenfelükkel. Korábban a DAC farmjának számító Somorjában is alapemberré vált. Korábbi szerződése 2022 nyaráig szólt, az új megállapodás viszont már 2024 nyaráig érvényes.

„Nagyon jó érzések kavarognak bennem, szeretném az edzéseken és a mérkőzéseken visszafizetni a klub belém vetett bizalmát. Nagyon boldog vagyok, amiért további két évvel meghosszabbítottuk a szerződésemet. Hosszú út áll mögöttem, amely során nagyon sok ember segített, amiért hálás vagyok nekik. Eddig is igyekeztem a maximumot nyújtani az edzéseken, és ez nem is változik. Kiválóak a körülmények a munkára, csodálatosak a szurkolóink, a stadion pedig gyönyörű. Olyan környezetet találtam Dunaszerdahelyen, amelyben minden adott a sikeres munkához és a fejlődéshez. Bízom benne, hogy még sok sikeres mérkőzés és szép pillanat vár rám a DAC színeiben” – nyilatkozta a klub honlapjának a fiatal tehetség.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.