Storck: Megmutatkozott a Slovan tapasztalata!

By
Updated: júl 1, 2020

Vendég győzelemmel zárult a DAC-Slovan rangadó, a pozsonyiak a bajnoki cím ellenére tovább növelték előnyüket a tabella élén. A lefújás után a két vezetőedző értékelte a találkozót. 

Bernd Storck (DAC): 

Köszönöm a Slovannak, hogy beleegyeztek a halasztásba és a mérkőzést július 1-jén játszhattuk, a szurkolóink előtt. Szintén gratulálok a Slovannak a bajnoki címhez és az elért három ponthoz. A mérkőzésen két fiatal játékos kapott lehetőséget. Voltak pillanatok, amikor megmutatkozott a Slovan tapasztalata. Egy szöglet után vezetést szereztünk, utána viszont néhány kisebb hibát követtünk el. A második félidőt nagyon jól kezdtük, de gólokat kell szerezni, ki kell használni a helyzeteket. Összességében azt gondolom, biztos vagyok benne, hogy a csapatnak van jövője és tudom mit kell csinálnunk a jövőben, hogy jövőre üldözzünk a Slovant.

Ján Kozák (Slovan): 

Szlovákiai viszonylatban kiváló futballt láthattunk, amely végig nyitott volt. A hazaiaknak és nekünk is voltak helyzeteik. Több százszázalékos lehetőségünk volt, megérdemelten nyertünk.