Spanyol hátvédet igazolt Nagymihályból a DAC

By
Updated: december 19, 2022

Megvan a DAC második téli igazolása, a sárga-kékek leigazolták a Nagymihály spanyol balhátvédjét, Alejandro „Alex” Mendez Garciat.

Fiatal spanyol játékossal bővül a DAC játékoskerete, Dunaszerdahelyen folytatja pályafutását a 21 éves balhátvéd, Alejandro „Alex” Mendez Garcia.

A tehetséges játékos 2026 nyaráig kötött szerződést a sárga-kékekkel. „Örülünk Alex Mendez leigazolásának. A védelem baloldalára érkezik, és nemcsak a korbeli, de a fizikai, főleg a gyorsasági-kitartási és a technikai elvárásainkat is teljesíti. Remélhetőleg jól beilleszkedik majd a csapatba és megnöveli a konkurenciaharcot a védelem bal oldalán, ahol erre nagy szükségünk van” – értékelte az új érkezőt Adrian Guľa vezetőedző.

Alex Mendez a spanyol Elche városában született, a helyi CF Celtic csapatában nevelkedett, majd a CD Alcoyano akadémiáján fejlődött tovább. 2020 januárjában igazolt Nagymihályra, ahol összesen 65 bajnoki mérkőzésen lépett pályára. A 21 éves játékos már pályára lépett a DAC mezében, az év utolsó felkészülési mérkőzésén a Slovan ellen 6 percet töltött a pályán.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.