Šatka: Legalább egy góllal győznünk kellett volna!

By
Updated: august 27, 2018

Gól nélküli döntetlent játszott a DAC a Zsolna csapatával a Fortuna liga 6. fordulójában, a sárga-kékek több helyzetet is kidolgoztak, Bayo kétszer is egyedül törhetett kapura, de a zsolnai kapu érintetlen maradt. A találkozót a hátvéd, Ľubomír Šatka értékelte. 

„Az első félidőben egyértelműen domináltunk, sok helyzetünk volt, amiket nem váltottunk gólra. Jól kezdtük a második félidőt, ismét voltak helyzeteink, Bayo két hatalmas lehetőséget puskázott el. Ezután a középpályánk kissé visszaesett, a vendégek pedig életre keltek. Megtartott bennünket a kapus, hátul is nehéz dolgaink voltak. Egy góllal megérdemeltük volna a győzelmet. Néha már nevetünk rajta, hogy Bayo fejjel fantasztikus, bármit megcsinál. De egy fiatal játékos, a csapatunk tagja, góljaival többször is megmentett minket.

Šatka iránt a magyar bajnok MOL Vidi FC érdeklődik, a játékos erről is kifejtette véleményét. „Jelenleg Dunaszerdahelyen vagyok, meglátjuk, mi lesz. Ahogy a mérkőzésen látni lehetett, mindent megtettem a pályán. Amíg itt leszek, ez így lesz. Most van egy ajánlatom, jelenleg még minden nyitott.“