Šatka: Ilyen gólt még nem szereztem!

By
Updated: október 8, 2018

Pazar találatot szerzett az Aranyosmarót elleni győztes mérkőzésen Ľubomír Šatka, aki számára ez volt az első találat ebben az idényben. A dunaszerdahelyi hátvéd viszont egy kellemetlen esetről is tett említést, ugyanis az aranyosmaróti Casado arcon köpte.

Nagyon szép góllal nyitotta meg a mérkőzést. 

Láttam, hogy passzokkal nehezen tudunk érvényesülni, és mivel nem volt lehetőségem, ezért elvállaltam és kapura lőttem. Szerencsére a kapuban landolt a labda. Ilyen gólt még nem szereztem.

Mit gondol, mi döntött a győzelemről? 

Tudtuk, hogy veszélyesek lesznek, főleg az ellentámadások során. Számítottunk arra a játékra, amit játszottak. Sajnos ellentámadásból buta gólt kaptunk, de a második félidőben több gólt is szerezhettünk volna. Az elején gondjaink voltak a kombinációkkal, de az első gól után minden megtört. A bekapott gól után nem hajtottuk le a fejünket, hanem mentünk előre. Az döntött, hogy az egész mérkőzésen jobbak voltunk, veszélyesen játszottunk. Rengeteg helyzetünk volt, Vida és Bayo révén. Lényeg, hogy megszereztük a három pontot.

Viszont meg szeretném jelezni, hogy a 10-es játékos arcon köpött, ilyennel még nem találkoztam. Ez nem a pályára való. Valamikor a második félidőben szóváltásba keveredtünk, ő spanyolul, én szlovákul mondtam neki valamit, majd amikor elment mellettem, arcon köpött. Ilyennek nem szabadna megtörténnie.

Íme Ľubomír Šatka bombagólja: 

Amazing goal by Ľubomír Šatka (DAC-ViOn 3:1, 2018/10/06)

🇭🇺 A mi jelöltünk a Puskás Ferenc-díjra: Ľubomír Šatka (DAC)🎥💛💙🇸🇰 Naša nominácia na cenu Ferenca Puskása FIFA: Ľubomír Šatka (DAC)

Uverejnil používateľ DAC 1904 Nedeľa 7. október 2018