Portugál és osztrák ellenfelet is kaphat a DAC az EKL 3. selejtezőkörében

By
Updated: júl 17, 2022

Javában zajlanak az UEFA által rendezett nemzetközi kupamérkőzések selejtezői, a DAC csapata is lépésről lépésre veszi az akadályokat az Európa Konferencia-ligában. Július 18-án kisorsolják a 3. selejtezőkör párosításait. 

A sárga-kékek sikeresen, kettős győzelemmel jutottak tovább a 2. selejtezőkörbe, ahol a feröeri Vikingur lesz a DAC következő ellenfele. A sorozat viszont nem áll meg, már július 18-án kisorsolják a csapatok következő ellenfeleit.

A DAC a Konferencia-liga 3. selejtezőkörére a 4. csoportba került a nem kiemeltek közé, ráadásul egy csoportban található a Rózsaheggyel.

A 4. csoport kiemeltjei közé tartozik a PFC Zire (azeri)/Maccabi Teo-Aviv (izraeli), a Botev Plovdiv (bolgár)/APOEL (ciprusi), a Saburtalo (grúz)/FCSB (román), a Gil Vicente (portugál) és az osztrák Wolfsberger AC (osztrák). Ez által ők lehetnek a DAC következő ellenfelei a 3. selejtezőkörben, természetesen ehhez sikeresen kell venni a 2. selejtezőkört a feröeri Vikingur ellen. A 3. selejtezőkör sorsolását július 18-án tartják az UEFA központjában.

4. csoport:
Kiemelt csapatok:
PFC Zire (azeri) / Maccabi Tel-Aviv (izraeli)
Botev Plovdiv (bolgár) / APOEL (ciprusi)
Saburtalo (grúz) / FCSB (román)
Gil Vicente (portugál)
Wolfsberger (osztrák)

Nem kiemelt csapatok:
Rózsahegy (szlovákiai) / Riga (litván)
Kyzylzhar Petropavlovsk (kazah) / Osijek (horvát)
Víkingur (feröeri) / DAC (szlovákiai)
Gzira United (máltai) / Radnicki Niš (szerb)
Gomel (fehérorosz) / Aris Thessaloniki (görög)

Fotó: UEFA

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.