Németh Krisztián: Az ilyen pillanatokért jöttem Dunaszerdahelyre!

By
Updated: marec 5, 2020

Első mérkőzésén lépett pályára a MOL Arénában a DAC utolsó szerzeménye, Németh Krisztián a Poprád elleni kupamérkőzésen kapott lehetőséget. 

„Jó mentalitással ment a pályára a csapat, végig domináltunk és megérdemelt győzelmet arattunk. Jó volt pályára lépni, vártam ezt a pillanatot. Örülök, hogy jól fogadtak a szurkolók, remélem, gólokkal fogom meghálálni a bizalmat.“ – értékelte a mérkőzést Németh Krisztián, aki a rövid játékidő során helyzetbe is került. „Még csak hat napja vagyok itt, kell egy kis idő, hogy a játékosok is megszokják az én mozgásomat, illetve megismerjük egymást. Ami a helyzetemet illeti, el kellett volna találnom a kaput. Pont akkor álltam be, hogy volt négy szöglet és nem nagyon volt nálunk a labda. Ami fontos, hogy nem kaptunk gólt, jól lehoztuk a mérkőzést.“

A 31 éves támadónak még időre van szüksége, hogy formába lendüljön, a szurkolók fogadtatásának viszont nagyon örült. „Én is kíváncsi vagyok, mikor érem el ismét a legjobb formámat,  van egy kis lemaradásom. Inkább játékpercek hiányoznak. Minél többet vagyok a pályán, annál hamarabb fog visszajönni a formám. A szurkolók nagyon jól fogadtak, örültem neki. Azért próbáltam a helyzetekből is gólt szerezni, sajnálom, hogy a rövid idő alatt nem sikerült. A pályára lépés előtt nem izgultam, szeretem az ilyen helyzeteket. Ezért is jöttem Dunaszerdahelyre, az ilyen pillanatokért.“ – zárta értékelőjét Németh Kriszitán.

Nagy ovációval fogadták a DAC szurkolók az először pályára lépő Németh Krisztiánt!

Ováció a javából, pályára lépett Németh Krisztián!

Uverejnil používateľ Sportolunk.sk Streda 4. marca 2020