Németh Antal marad a DAC vezetőedzője a következő idényben

By
Updated: jún 2, 2021

Németh Antal lesz a DAC vezetőedzője a következő idényben is, a hírt a klub honlapja és Világi Oszkár közölte a klub Hazai pálya című műsorában.

A 47 éves tréner egy éves szerződést kötött a DAC csapatával, további egy éves opcióval.

„Hatalmas megtiszteltetés és egyben nagy kihívás számomra a felkérés. A DAC csapata az elmúlt években folyamatosan, néha nagyobb, néha apróbb léptekkel haladt előre. Kollégáimmal minden erőfeszítésünkkel, tudásunkkal és szakmai-emberi alázatunkkal azon fogunk dolgozni, hogy ez a folyamat ne szakadjon meg, és a klub felfelé ívelő pályája töretlen legyen. Amikor elképzelem a játékunkat, egy harcos, lendületes, tudatosan játszó csapatot látok magam előtt. Nagyon bízom benne, hogy a járvány elmúltával a játékosok, stábtagok, a vezetőség és a szurkolók együtt tudnak majd örülni a DAC sikereinek” – nyilatkozta a klub honlapjának Németh Antal.

A 2020/2021-es idényt Bernd Storck vezetésével kezdte a DAC futballcsapata, viszont a német tréner öt fordulóval a vége előtt menesztették. Helyét korábbi másodedzője, Németh Antal vette át, aki a csapattal öt mérkőzésen négy győzelmet és egy döntetlent ért el.