Németh Antal: Elkövettünk olyan hibákat, amelyekkel önbizalmat adtunk az ellenfélnek

By
Updated: júl 23, 2021

Egy gólos vereséget szenvedett a DAC a Partizan Belgrád otthonában az Európai Konferencia Liga 2. selejtezőkörében. A lefújás után a két vezetőedző a DAC honlapján értékelte a találkozót. 

Németh Antal (DAC): „A mérkőzés elején elkövettünk olyan hibákat, amelyekkel az amúgy is elég jó önbizalommal rendelkező hazai csapatnak még több önbizalmat adtunk, és emiatt elég sok helyzetet tudtak kidolgozni. Szerencsére néhány tapasztaltabb játékosunknak helyén volt a szíve és az esze, úgyhogy átvészeltük ezt az időszakot. Igaz, hogy kaptunk egy gólt, de utána elég stabilan tudtunk játszani. A szünetben sem az volt a tervünk, hogy megtartsuk az eredményt. Szerettünk volna még aktívabban támadni, esetleg lövőhelyzeteket kialakítani. Ebből ugyan nagyon sok nem valósult meg, de legalább kevesebb hibával játszottunk, és így egy olyan játék alakult ki, ami talán nem volt annyira közönségszórakoztató. Viszont próbáltunk a végén is nagy erőket mozgósítani annak érdekében, hogy egyenlítsünk és gólt szerezzünk. Kimondottan örültem annak, hogy elég bátrak voltunk, és volt elég önbizalmuk ahhoz, hogy siettessük a játékot. Láttam a játékosaimon, hogy az 1:0 nem elég nekik.” 

Aleksandar Stanojević (Partizan Belgrád): „Első meccsünk volt az idei európai kupaszezonban, és ennek ellenére sikerült sok helyzetet kidolgoznunk, és sokkal magasabb arányban is győzhettünk volna. Elégedett vagyok a játékosaimmal, hiszen végig koncentráltan játszottak, a maximumot nyújtották, de hiányzott a pontos befejezés. Köszönöm nekik a mai mérkőzést. Bizakodók vagyunk a visszavágó előtt. Ha csak fele annyi helyzetet dolgozunk majd ki, mint ma, akkor továbbjutunk.“

 

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.