Négy év után távozik a DAC csapatától Dominik Kružliak

By
Updated: jún 8, 2023

Újabb távozót jelentett be a DAC, Dominik Kružliak négy év után elhagyja a sárga-kékek csapatát – közölte a klub honlapja.

Távozik a DAC csapatától Dominik Kružliak, akinek szerződése június végén lejár, közös megegyezés után pedig nem kerül meghosszabbításra. A 26 éves hátvéd a Rózsahegy neveltje, 2019 nyarán igazolt Dunaszerdahelyre, ahol minden sorozatban 128 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 9 gólt és 2 gólpasszt szerzett.

„Dominik komoly élvonalbeli tapasztalatokkal érkezett hozzánk. Az évek során csapatunk stabil tagjává vált és a csapatkapitány-helyettesi poszt is az övé volt. Az elmúlt hónapokban több beszélgetés is lezajlott a játékos és a menedzsmentje, az edzői stábunk és a sportszakosztályunk között. A tárgyalásoknak az lett a vége, hogy a két fél nem hosszabbít szerződést és elválnak útjaink. Úgy fogunk emlékezni Kružira, mint egy remek munkamorállal rendelkező futballistára és hálásak vagyunk mindenért, amit a klubunkért tett. A pályafutása további részére minden jót kívánunk neki” – nyilatkozta a klub honlapján a DAC sportigazgatója, Jan Van Daele.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.