Moumou gólja döntött, győzelemmel mutatkozott be a DAC kispadján Joao Janeiro

By
Updated: november 20, 2021

Győzelemmel mutatkozott be a DAC kispadján Joao Janeiro vezetőedző, a sárga-kékek a Fortuna liga 15. fordulójában a Szenice csapatát múlták felül 1:0 arányban.

A Szenice elleni mérkőzés jubileumi és egyben különleges volt a DAC számára. Jubileumi azért, mert már a 100. mérkőzésre került sor a MOL Arénában. Különleges pedig abból a szempontból, mert ezen a találkozón mutatkozott be a sárga-kékek kispadján az új tréner, Joao Janeiro.

Az első komolyabb helyzet a 16. percben érkezett, Hahn lövését Ravas védte. A 17. percben Suksához került a labda, aki viszont 16 méterről fölé lőtt. A 28. percben Dimun készítette le a labdát Schäfernek, aki egyből kapura lőtt, a szenicei kapus viszont bravúrral védett. A 31. percben Sukisa ment el a jobb oldalon, éles szögből kapura lőtt, a labda Oršula érintésével a hálóba került, de les miatt a gól érvénytelen volt. A 43. percben Veselovský is kipróbálta Ravas figyelmét, lövését a kapus védte.

Fordulás után aktívabb volt a vendégcsapat, az 53. percben Šumbera jutott labdához, de nem találta el a kaput. A 63. percben Davis baloldali beadása után Hahn fejelt a kapu mellé. Egy perccel később egy szöglet utáni kipattanó során a labda Egyhez került, aki a kapufát találta el. A 68. percben Krstović szerzett labdát a bal oldalon, remekül ugratta ki Moumout, aki balról a hálóba talál – 1:0. A 71. percben Egy ismét közel volt a gólhoz, jobbról nem sokkal lőtt mellé. A végéig már több gól nem esett, Joao Janeiro győzelemmel mutatkozott be a DAC kispadján.

FC DAC – FK Szenice 1:0 (0:0)
Gólszerző: Moumou (68.)

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370