Moldáv válogatott támadóval erősít a DAC

By
Updated: september 16, 2020

Moldáv válogatott támadóval erősít a DAC, a sárga-kékek hároméves szerződést kötöttek Ion Nicolaescuval – közölte a klub honlapja.

A 22 éves játékos a Zimbru Chisinau neveltje, ahonnét 2018-ban a fehérorosz Soligorsk együtteséhez igazolt. A tavaszi idényt a szintén fehérorosz FK Vitebsk csapatánál töltötte. A fehérorosz ligában legutóbb 19 mérkőzésen 9 gólt szerzett. A Transfermarkt 250 ezer euróra értékeli a játékost.

„Nagyon boldog vagyok, hogy pályafutásom moldáviai és fehéroroszországi szakaszát követően egy olyan klubhoz igazolhattam, amely szerepel az Európa-ligában. Tisztában vagyok vele, hogy a klub fantasztikus szurkolókkal rendelkezik, akik minden egyes mérkőzésen megtöltik a stadiont. Szeretnék örömet okozni nekik, továbbá segíteni a csapatot a trófeák elnyerésében és az Európa-ligában való továbbjutás kiharcolásában” – nyilatkozta a klub honlapjának a fiatal támadó. Nicolaescu 2023 nyaráig kötött szerződést a DAC csapatával és már a Jablonec elleni Európa liga selejtezőn is bevethető lesz.