Minden DAC játékos tesztje negatív, irány Izland!

By
Updated: august 25, 2020

Koronavírus teszten esett át hétfőn a DAC csapata, a vizsgálatok negatív eredményeket hoztak, így a sárga-kékek nyugodtan utazhatnak Izlandra az Európa liga 1. selejtezőkörére.

Nem bízott semmit sem a véletlenre a DAC, a klubvezetők az elindulás előtt koronavírus tesztet végeztek a játékosokon és a szakmai stábon. A vizsgálat negatív eredményt hozott, így Bernd Storck legénysége utazhat Izlandra, hogy augusztus 27-én, 19:15 órakor megmérkőzzön a FH Hafnarfjördur együttesével.

Mint ismert, a pozsonyi Slovan játék nélkül 3:0-ás eredménnyel zárt a feröeri Kí Klaksvík ellen a Bajnokok Ligája 1. selejtezőkörében, mivel a szakmai stáb egyik tagja pozitív koronavírus tesztet produkált. Így a mérkőzést nem játszhatták le, és a feröeri csapat jutott a 2. körbe, a Slovan pedig az Európa ligában folytatja.

A DAC kedden délután indul Izlandra, Bernd Storck vezetőedző a 17 mezőnyjátékosból és három kapusból álló keretet nevezte a találkozóra: Jedlička, Száraz, Veszelinov – Blackman, Davis, Kružliak, Mendez, Müller, Balić, Bednár, Fábry, Friede, Kalmár, Nebyla, Njie, Schäfer, Andzouana, Divković, Ramirez, Malý.