Merre tovább, Erik Pačinda?

By
Updated: október 1, 2018

Elérkezett Erik Pačinda utolsó időszaka a DAC csapatában? A 29 éves játékos kikerült a dunaszerdahelyi csapat keretéből. 

Pačinda az elmúlt mérkőzéseken csak csereként lépett pályára, a Nagyszombat ellen csaknem 20 percet kapott és győztes találatot szerzett, míg Szenyicén az utolsó 10 percre állt játékba és fontos részt vállalt a csapat második győztes találatából.

A mérkőzés után újságírói kérdésre elmondta, miért került ki a kezdőcsapatból. „Nem tudom, talán az edző nem zárt a szívébe. Hamarosan itt a december, remélem elére lépek és klubot váltok.“ – nyilatkozta a Szenyice elleni győztes találkozó után a 29 éves támadó.

A DAC edzője, Peter Hyballa viszont elmondta, közte és a játékos között nincs feszültség, hat minőségi támadó található a csapat keretében.

Ennek ellenére a hétfői nap nem az elképzelések szerint alakult a válogatott játékos számára, ugyanis nem látogathatja az első csapat edzéseit. „A klubbal abban maradtunk, hogy erről a témáról nem fogunk nyilatkozni. Annyit megerősíthetek, hogy az edző egy hétre felfüggesztett az edzések alól.“ – nyilatkozta a Profutbal portálnak Erik Pačinda.

A csapat már elutazott a keddi Varannó elleni Slovnaft Cup mérkőzés helyszínére, viszont Erik Pačinda nem tartott az utazó kerettel. Hogy milyen fordulatot vesz a játékos pályafutása Dunaszerdahelyen, az elkövetkező hetekben megtudhatjuk.