Különleges koreóval készül a Nyitra ellen az YBS Fanklub

By
Updated: november 2, 2018

Szombaton 17:00 órától a Fortuna liga 14. fordulójában a Nyitra érkezik a MOL Arénába, a rangadóra az YBS Fanklub is készül. A fanklub külön felhívást intézett a B és a C lelátókon helyet foglaló szurkolók számára.

Az YBS Fanklub felhívása: 

A DAC – Nyitra meccshez néhány fontos információ

A KOREO előkészítésének céljából várunk minden DAC szurkolót MA, PÉNTEKEN 2018. november 2-án 18:30 órakor a MOL Aréna B bejáratához. Létszámtól függően a munka kb egy órát vesz igénybe. A koreo elkészítése alatt tilos akármilyen hang-, videó-, képfelvételt készíteni!

GYŰJTÉS A KÓREÓRA
Kérünk mindenkit, hogy tetszés szerint járuljanak hozzá a DAC meccsek magasabb színtű hangulatának megalapozásához, hiszen ez motiváció a játékosaink számára is.

Keresünk pár talpraesett segítőt is, kik szenvedélyüknek hódolva végre TETTekkel is bizonyítanák és segítenék a szurkolótáborok munkáját.
A segítők jelentkezhetnek FB oldalunkon vagy a B szektor dobosainál.

Fekete póló
DAC történelem gyalázatos napjára is emlékezve, a meccsre elvárt a FEKETE színű PÓLÓ.

A B és C- szektor számára további információ szombatra. 
A bevonulás alatt, a székeken elhelyezett fóliát kell tartani a magasba. Mindenki oda álljon, ahova a jegye szól vagy ahol üres helyet talál.
A kivitelezett kóreónak csak akkor lesz hatása, ha mindenki a megfelelő szék előtt, a megfelelő pillanatban- a CAPOK utasításait figyelve fogja tartani a fóliát.

A sikeres kivitelezéshez megfelelő hozzáállást várunk, és nem kell hozzá különleges ráció.

Köszönjük a bizalmat, ami megerősítést és egyben felelősséget is jelent számunkra.

A felfokozott érzelmeket alakítsuk feledhetetlenné és pozitívan éljük meg a DAC közösséghez, az együvé tartozás élményét!

Jó szurkolást!
Hajrá DAC! Hajrá Magyarok!
-YBS –