Kružliak: Folynak a tárgyalások, remélem mihamarabb megegyezünk!

By
Updated: apríl 2, 2020

Javában zajlanak a megszorítások a Fortuna liga csapatainál, melyek a játékosok fizetésének csökkentésével próbálnak húzni a nadrágszíjon. Néhány napja a DAC csapatánál is folynak a tárgyalások. 

A sárga-kékek hátvédje, Dominik Kružliak szerint már folynak a megbeszélések a fizetések csökkentéséről, remélhetőleg a tárgyalások hamarosan lezárulnak.

„El kell fogadnunk a kialakult helyzetet a társadalomban, a sportban és a futballban is. A kluboknak jelenleg nincsenek bevételeik. Mivel nincs játék, nem működhet a marketing sem. Mi ezt az öltözőben tudjuk, beszélünk róla a szociális hálókon. Hajlandóak vagyunk lemondani valamiről, és a csökkentés mennyiségéről most folynak a tárgyalások a klubbal. Úgy gondolom, a dolog jó úton halad és meg fogunk egyezni. A játékosokkal ezt átbeszéltük és tisztáztuk a dolgokat, remélem, megegyezünk. Egységes csökkentésről beszélünk minden játékos számára, nem gondolom, hogy különbséget kellene tenni. Az egységes csökkentés igazságos lenne és a klub is így fog hozzáállni. Remélem, a vezetőséggel együtt közeledünk a megegyezéshez. Jelenleg még nem mondhatom, hogy ez már lezárt ügy, azt sem tudom megmondani, mikor lesz az. Viszont bízom benne, hogy együtt egyezségre jutunk.“ – nyilatkozta a Šport Napilapnak a DAC hátvédje.

Fotó: DAC1904.sk