Krstović gólja három pontot ért, győzött a DAC a Nagyszombat ellen

By
Updated: november 5, 2022

Legyőzte a nagyszombat csapatát a DAC, a kerületi rangadón Krstović egyetlen találata döntött a Fortuna liga 17. fordulójában. 

Kevés helyzetet hozott az első félidő. Az első lövésre és helyzetre a 21. percig kellett várni, amikor is Kalmár 28 méterről elvégzett szabadrúgása után a labda centikkel a kapufa mellé szállt. Többnyire a két tizenhatos közt folyt a játék, kevés helyzettel. A 39. percben Gavrić, majd egy perccel később Bukata lövése szállt fölé. A 44. percben Gavrić passza után Krstović egyből fölé lőtt.

A második félidőben aktívabb volt mindkét együttes. Az 51. percben Káčer szabálytalankodott 23 méterre a kaputól, a szabadrúgást Štetina küldte a kapu fölé. A 74. percben Prochádzka technikai lövése centikkel szállt a kapufa mellé. A 76. percben Savvidis egy szabálytalanság után megkapta második sárga lapját, így a pirosat is. A 80. percben Krstović hatalmas helyzetet puskázott el, amikor is egy visszapasszolt labdát egyből fölé lőtt. A 82. percben ismét Krstović került helyzetbe, éles szögből lőtt kapura, de Takáč bravúrral védett. A 88. percben egy jobboldali beadás után Krstović fejjel a hálóba talált – 1:0. A végén még próbált egyenlíteni a Nagyszombat, Paur 20 méterről elvégzett szabadrúgása a sorfalban végezte. A DAC végül egy góllal legyőzte a Nagyszombat csapatát és megerősítette második helyét a tabellán.

FC DAC – Spartak Nagyszombat 1:0 (0:0)
Gólszerző: Krstović (88.)
Sárga lapok: Káčer, Brunetti, Krstović – Savvidis
Piros lap: Savvidis (76.)
FC DAC: Petráš – Pinto, Brunetti, Risvanis, Andzouana – Kalmár (77. Veselovský), Dimun, Káčer (77. Nebyla) – Blackman (62. Ramadan), Krstović (+90. Kružliak), Gavrić (77. Szánthó)
Nagyszombat: Takáč – Koštrna (89. Boateng), Štetina, Kóša, Soliu – Savvidis – Procházka, Bukata – Daniel (46. Taiwo), Ristovski (85. Paur), Mikovič (79. Čurma)

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370