Koštrna: A játékosok egymásért küzdöttek és a szívüket a pályán hagyták!

By
Updated: september 2, 2019

Nagy pofonba szaladt bele a Slovan a MOL Arénában, a dunaszerdahelyi csapat magabiztos játékkal ötöt rúgott a szlovák bajnoknak. 

A kapitányi karszalagot Kalmár Zsolt sérülése miatt Kristián Koštrna viseli, aki elégedetten értékelt a lefújás után. „Fantasztikus győzelem, nagyra értékeljük, ugyanis a Slovan ellen értük el. Nagyon büszke vagyok a csapatra, mindenki a maximumot nyújtotta a pályán. Mindkét büntető hasonló szituáció után esett. Ismét mi kaptunk gólt, vesztes állásból kellett fordítanunk, de a csapat megmutatta jellemét.“ – értékelt a DAC jobbhátvédje, aki szerint a győzelemről küzdeni akarás döntött és a DAC végig jobb volt a Slovan csapatánál.

„Nagyon jól felkészültünk az ellenfélre. A Slovan nehéz mérkőzést játszott a PAOK ellen, amely után a csoportkörbe jutottak, gratulálunk nekik. Biztosan sok volt a játékosok lábában, de bő keretük van, néhányan frissek voltak. Nem kell ragozni, az egész mérkőzésen jobbak voltunk. Ezúttal a küzdeni akarás döntött. A játékosok egymásért küzdöttek és a szívüket a pályán hagyták.“

Vida Kristopher: Nem hiszem, hogy a Slovan még egyszer öt gólt fog kapni