Kikapott Besztercebányától, búcsúzik a Slovnaft Cup küzdelmeitől a DAC

By
Updated: apríl 14, 2021

Búcsúzott a Slovnaft Cup küzdelmeitől a DAC, amely Zólyomban a negyeddöntőben szenvedett 3:2-es vereséget a második ligás Besztercebányától. 

Már a 2. percben vezetést szerzett a Dukla, Polievka szabadrúgását Kupčík küldte a hálóba – 1:0. A 19. percben Moumou baloldali beadását az érkező Friede küldte egyből kapura, de Baláž kapus remekelt. Egy perccel később Moumou lövésénél ismét a Dukla kapusa remekelt. A 20. percben egyenlített a DAC, Divković szögletét Müller fejelte a hálóba – 1:1. A 41. percben Davis szabadrúgása a sorfalról kipattant, a labdát Schäfer küldte egyből kapura, de Baláž kapus ismét remekelt.

A második félidőben vezetéshez jutott a DAC, a 67. percben Christie-Davies beadását Kupčík fejelte a saját kapuja felé, a labdára Beskorovainyi csapott le és küldte a hálóba. Nem tartott sokáig a DAC vezetése, két perccel később Frimmel  kapott labdát a bal oldalon, lövésével a hosszú sarokba küldte a labdát. A 94. percben vezetést szerzett a Nagyszombat, 18 méterről Frimmel végzett el szabadrúgást, lövésével a kapufát találta el, a kipattanót Tóth küldöte a hálóba – 3:2.  A középkezdés után a játékvezető le is fújta a találkozót, a DAC ezzel búcsúzott a Slovnaft Cup küzdelmeitől.

Slovnaft Cup negyeddöntő: 
Besztercebánya – DAC 3:2 (1:1)
Gólszerzők: Kupčík (2.), Frimmel (69.), Tóth (94.) – Müller (21.), Beskorovainyi (67.)