Kalmár Zsolt: Amikor megtudtam a hírt, nagyon rosszul esett, szinte egész este sírtam

By
Updated: apríl 5, 2021

Hivatalossá vált Kalmár Zsolt sérülése, mely szerint a DAC és a magyar válogatott középpályása az Andorra elleni világbajnoki selejtezőn külső oldalszalag-szakadást szenvedett.

A 25 éves játékos a DAC honlapjának nyilatkozott sérüléséről. „Új MRI-vizsgálat kellett, mert a sérülés után vérömleny keletkezett, így az első felvételen nem látszódott jól a sérülés terjedelme. A szombati MRI-vizsgálat már pontosan a sérülés helyére volt irányítva és sajnos kimutatta, hogy nem jó a helyzet, és valószínűleg műtét vár rám. Őszintén bevallom, amikor megtudtam a hírt, nagyon rosszul esett. Szinte egész este sírtam. Mindenki, aki ismer, az tudja, mennyi munkát és időt tettem abba, hogy kiváló állapotban legyek, és kijussak az Európa-bajnokságra. Sajnos egy ilyen szerencsétlenség miatt ez az álom most szertefoszlott. Nehéz időszak ez számomra, de érzem a családom és a mellettem lévő emberek támogatását. Biztos vagyok abban, hogy erősebben fogok visszatérni – egyszer már sikerült, most is sikerülni fog!” – nyilatkozta Kalmár Zsolt.
A győri születésű játékos remek idényt tudhat maga mögött. A válogatottal kijutott az Európa-bajnokságra, míg a Fortuna ligában 13 gól és 5 gólpassz a mérlege.