Kalmár Zsolt a jövőjéről: Szeretnék itt maradni!

By
Updated: január 6, 2022

Megkezdte a téli felkészülést a DAC, a sárga-kékek 17 játékossal vágtak neki az első edzésnek. A sérüléséből lábadozó Kalmár Zsolt is jelen volt, viszont csak egyéni gyakorlatokat végezhetett.  

Joao Janeiro vezetőedző szerint a DAC középpályása még nem edzhet a csapattal. „Zsolt még nincs kész, hogy a csapattal eddzen. Nehéz sérülése volt, március óta harcképtelen. Hétfőn még kivizsgálás vár rá, utána meglátjuk. Viszont ma még biztosan nem tud a csapattal készülni.“ – nyilatkozta a DAC trénere. 

A sárga-kékek csapatkapitánya viszont keményen készül, hogy ismét visszanyerje régi formáját. „Már jobban vagyok, orvosnál is voltam kivizsgáláson. Most az a fontos, hogy megerősítsem az izmaimat, mert nem elég csak pályára lépni. Türelmesnek kell lennem és napról napra többet edzenem. Remélem, már február elején elkezdhetem az edzéseket. Az a legfontosabb, hogy százszázalékosan felkészült legyek.“ – vázolta fel helyzetét a  26 éves középpályás.

Kalmár Zsolt szerződése a nyáron lejár, így a szezon végén szabadon igazolhatóvá válhat, viszont a középpályásnak egyértelmű elképzelése van a jövőjéről. „Sokat még nem mondhatok a jövőmről, de tárgyalunk a DAC vezetőivel a helyzetemről. Viszont szeretnék itt maradni. Amikor sérült voltam, rengeteget kaptam a klubtól, és szeretnék belőle valamit visszaadni. A csapatkapitány vagyok, jól érzem itt magam. Szeretnék a csapattal megnyerni valamit.“ – fogalmazott Kalmár Zsolt, aki iránt sajtóhírek szerint a Slovan is érdeklődött. „Én is olvastam a hírt, de kizárólag csak a klubommal foglalkozom.“ – zárta Kalmár.

 

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.