Kalmár Zsolt: A gólt a szurkolóknak szeretném ajánlani!

By
Updated: marec 14, 2021

Két gólos győzelmet aratott a DAC az Aranyosmarót felett, a sárga-kékek győzelemmel kezdték a Fortuna liga rájátszását. A találkozó főhőse Kalmár Zsolt volt, a DAC csapatkapitánya góljával indította el a dunaszerdahelyiek győzelmét. 

„Ezt a gólt a szurkolóknak szeretném ajánlani. Tudjuk, hogy milyen nehéz helyzetben volt a csapat, és reméljük, ezzel a  győzelemmel ki tudunk jönni a kisebb gödörből. Látszott a csapaton, hogy nagyon akart. Türelmes volt egy nagyon nehéz ellenféllel szemben. Remélem, ezt a formát tudjuk tartani a Nagyszombat ellen is. A csapattal beszéltünk, hogy miben kell változtatni. Örülök, hogy mindenki úgy állt a mérkőzéshez, hogy nyerni akarunk, ez látszódott a pályán. Tudtuk, hogy milyen nehéz ellenféllel játszunk. Törték a játékot, nagyon mélyen védekeztek, de végig kontrolláltuk a mérkőzést és megérdemelten szereztük meg a három pontot.“ – értékelte a találkozót Kalmár Zsolt. 

Sokáig döntetlenre állt a mérkőzés, de a DAC középpályása góljával győzelemre vezette a csapatot. „Nem egy jó formában lévő csapat voltunk, nagyon fontos volt, hogy győzelemmel kezdjük a rájátszást. Reméljük, ezt tudjuk is tartani. Meglátjuk, hogy alakul a nagyszombati mérkőzés, az sem lesz könnyű. Jó volt látni, ahogy a csapat hozzáállt a mérkőzéshez és mentálisan helyre tette magát. Ez hiányzott az elmúlt négy meccsen. Ha ezt tudjuk tartani, még meglepetést is tudunk okozni a bajnokságban.“

A mérkőzésre már a Fortuna liga legjobb játékosaként lépett pályára Kalmár Zsolt, akit a 2020-as évre a legjobbnak választottak. „Nagyon örültem, hogy egy ilyen nagy elismerést kaptam a szlovák bajnokságban, de a csapattársaim nélkül ezt nem érhettem volna el. Együtt értük el ezt a sikert, hogy meg tudtam szerezni ezt a díjat. Mindig olyan helyzetbe hoztak a társak, hogy tudtam ebből profitálni. Nagyon örülök a díjnak, de ezt a formát ebben a szezonban is szeretném tartani.“ – zárta Kalmár Zsolt.

Íme Kalmár Zsolt bombagólja az Aranyosmarót ellen!