Kalmár: Fel kell kötnünk a gatyánkat!

By
Updated: marec 9, 2020

Ezúttal a kispadon kapott helyet Kalmár Zsolt, aki még az első félidő végén pályára lépett. A válogatott játékos hátproblémákkal küszködött. A DAC csapatkapitánya értékelt a Nagyszombat elleni mérkőzés után.

Milyen állapotban érzed magad a sérülésed miatt?

Úgy beszéltük meg, hogy beállok a második félidőben. A fájdalom elmúlt a hátamban, de azért még érzem a feszülést. Nem egy olyan csípődés volt, ami kijön a hátból. Remélem, hogy a hétvégén már százszázalékos állapotban tudok pályára lépni, mert ebben az idényben még ez nem sikerült. Zsolnán már éreztem magamban az erőt.

Mi történt pontosan a hátaddal?

Kedden edzésen éreztem először egy becsípődést, de másnapra jobb lett, tudtam vállalni a játékot a Poprád ellen. A bemelegítésnél egy lövésnél becsípődött az ideg a derekamban, nem tudtam kiegyenesedni. Az öltözőben nyújtottam egy tíz percet, de nem lett jobb, nem tudtam futni. Ezért végül nem tudtam vállalni Poprád ellen a játékot.

Hogy láttad a Nagyszombat elleni mérkőzést?

 A második félidőt lehet értékelni, voltak lehetőségek. Inkább játszunk csúnyán és nyerjünk 1:0-ra, ugyanis az első és a második hely is szakad le tőlünk. Legközelebb ismét hazai pályán játszunk, a Nagymihály is veszélyes. Remélem, győztesen jövünk le a pályáról.

Az eredmények után milyen a hangulat a csapaton belül?

A hangulat az jó, együtt van a csapat, mindenki jól érzi magát. Az eredmény az mindig fontos, jót tesz a hangulatnak. Együtt kell kimásznunk a gödörből, nem vagyunk jó helyzetbe. Remélem, legközelebb ez sikerül. Poprád ellen jó mérkőzést játszottunk, a Nagyszombat ellen jól sikerült a második félidő. Mindegy, hogy jól vagy rosszul játszunk, kell a pont. Az első két bajnoki mérkőzésen nem azt mutattuk, a Zsolna s a Poprád ellen már azt mutattuk, amit terveztünk. A Nagyszombat ellen a második félidőben tudtunk úgy felpörögni, hogy helyzeteket alakítottunk ki. Minden héten fejlődünk, de most arra kell figyelnünk, hogy eredmény legyen. A kupában az elődöntőben vagyunk, a döntőbe akarunk jutni. Fel kell kötnünk a gatyánkat, és csúsznunk-másznunk kell, hogy eredményesek legyünk.