Ismét Krstović volt a hős, vesztes állásból fordított a DAC

By
Updated: október 23, 2022

Vesztes állásból fordított a DAC a Zólyombréző ellen a Fortuna liga 15. fordulójában. A mérkőzés hőse Nikola Krstović volt, aki két góljával eldöntötte a három pont sorsát. 

Mindkét csapat szeretett volna javítani a hétközi kupakiesés után. A DAC Homonnán szenvedett 2:1-es vereséget, míg a Zólyombrézó Eperjesen kapott ki 1:0 arányban.
Az első félidő sok izgalmat nem hozott. Az első lehetőség a vendégek előtt adódott, amikor az 5. percben Pavúk lövését Petráš védte. A 18. percben Szánthó jobboldali lövését védte Ludha. A 35. percben a vendégek részéről bartoš végzett el szabadrúgást, de Petráš a helyén volt. A második félidőben az 52. percben vezetést szerzett a Zólyombrézó. Kováčik kapott hosszú indítást a jobb szélen, beadását Moses 5 méterről a kapuba küldte – 0:1. A 69. percben jött az egyenlítés, Ramadan szögletét Krstović fejjel küldte a hálóba – 1:1. A 86. percben pedig vezetést szerzett a DAC, ki más lehetett a gólszerző, mint Nikola Krstović, aki a tizenhatoson belül fordulatból talált a hálóba – 2:1.

FC DAC – Zólyombrézó 2:1 (0:0)
Gólszerzők: Krstović (59., 86.) ill. Moses (52.)